Η ErgoQ χορήγησε τις γνώσεις της στο Startup Weekend Kavala

Η ErgoQ χορήγησε τις γνώσεις της στο Startup Weekend Kavala
08 Δεκ 2017

Το Startup Weekend Kavala διεξάχθηκε στην Καβάλα, από τις 13 έως και τις 15 Οκτωβρίου 2017. Η ErgoQ στήριξε με δωροεπιταγές επιχειρηματικού σχεδιασμού και εύρεσης χρηματοδότησης τους  συμμετέχοντες. Με το Startup Weekend, νέοι στο χώρο του επιχειρείν είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την επιχειρηματική τους ομάδα και να ξεκινήσουν την πορεία του startup τους, όλα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Startup Weekend KavalaΟ θεσμός του Startup Weekend, υποστηρίζεται από την Google. Ως startup και η ίδια, η Google γνωρίζει ότι το πιο δύσκολο μέρος της εκκίνησης ενός startup είναι το ίδιο το ξεκίνημα. Δημιουργώντας το θεσμό του Startup Weekend, η Google επιτρέπει στους νέους υποψήφιους startuper να έρθουν σε επαφή με έξυπνους ανθρώπους, που αγαπούν με πάθος τη δουλειά τους. Έτσι, με τα καλύτερα εργαλεία και προσεγγίσεις στη διάθεσή τους, οι νέοι υποψήφιοι επιχειρηματίες μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο άλμα στη δημιουργία της επιχείρησης. Μπορούν να γίνουν ιδρυτές, και να δικτυωθούν με ανθρώπους που μπορούν να τους βοηθήσουν. Και ως εταιρεία που στηρίζουμε την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, δεν μπορούσαμε να λείπουμε.

Η χορηγία της ErgoQ στο Startup Weekend

Η χορηγία της ErgoQ ήταν αυτό που πιστεύουμε ότι χρειάζεται μια νέα ομάδα που συμμετέχει σε ένα Startup Weekend: Υποστήριξη για να μεταμορφώσει την επιχειρηματική της ιδέα σε ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Και στη συνέχεια, να αποσταλεί για χρηματοδότηση πρώτου σταδίου σε Venture Capital Funds που ασχολούνται με startup.

Η εμπειρία μας στα σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα, το marketing, την εσωτερική οργάνωση, τη χρήση σύγχρονων εργαλείων όπως το Business Canvas, τις χρηματοοικονομικές προβλέψεις, οι επαφές μας σε Ελληνικά και ξένα Venture Capital funds και η γνώση άλλων ευκαιριών χρηματοδότησης όπως το Hellenic Award και το The People’s Trust θα συντελέσουν ώστε οι νικητές του διαγωνισμού Startup Weekend Kavala να έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βρουν την αρχική χρηματοδότηση για να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα. Ήδη, έχουμε έρθει σε επαφή με το ένα εκ των δύο startup που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό, και το στηρίζουμε για να κάνει την ιδέα του πράξη.

Στην ErgoQ διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία, τόσο στη σύνταξη και διαχείριση επενδυτικών προτάσεων, όσο και στην υποστήριξη νέων επιχειρήσεων για χρηματοδότηση ενώ προσφέρουμε και διακεκριμένες, καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις. Στο Startup Weekend Kavala, η χορηγία ήταν το μέσον που διαλέξαμε για έρθουμε σε επαφή με νέα startup. Όλοι σας όμως μπορείτε πάντα να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας μας, για να σας στηρίξουμε στο να κάνετε πραγματικότητα τη δική σας startup.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.