Φαρμακευτική Κάνναβη (Cannabis) Παραγωγή και Εμπορία

Φαρμακευτική Κάνναβη (Cannabis) Παραγωγή και Εμπορία
30 Δεκ 2022

Στην φαρμακευτική κάνναβη (Cannabis) σας στηρίζουμε στην αδειοδότηση, κατασκευή, πιστοποίηση, επιδότηση και εύρεση πελατών, για να αποφέρει άμεσα κέρδη η επένδυση.

Η αγορά για Φαρμακευτική Κάνναβη (Cannabis)

Η ευρωπαϊκή αγορά για την φαρμακευτική κάνναβη (cannabis) αναπτύσσεται έντονα. Οι πιο πρόσφατες προβλέψεις δείχνουν ότι η αγορά θα φτάσει τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2025. Δηλαδή, θα είναι αυξανόμενη με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 67,4%.

Η Γερμανία και η Τσεχία θα επιτρέψουν την ψυχαγωγική χρήση από το 2024 και το 2023 αντίστοιχα. Η αγορά της Γερμανίας για το 2024 θα έχει 1.000% περισσότερη ζήτηση για φαρμακευτική κάνναβη (cannabis) από ότι σήμερα. Αυτό είναι μια ζήτηση που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από την αγορά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση  σύντομα θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες αγορές για φαρμακευτική κάνναβη (cannabis) στον κόσμο, δεύτερη μόνο πίσω από τις ΗΠΑ. Και σε αντίθεση με τις ΗΠΑ οι οποίες είναι κατακερματισμένες ανά πολιτεία με ένα συνονθύλευμα διαφορετικών κανονισμών, η ΕΕ θα είναι μια ενοποιημένη αγορά.

Η Φαρμακευτική Κάνναβη(Cannabis) στην Ελλάδα

Η Ελληνική κυβέρνηση στηρίζει εδώ και χρόνια την παραγωγή για φαρμακευτική κάνναβη. Το 2018 ψήφισε νέους νόμους που επιτρέπουν την καλλιέργεια για φαρμακευτική κάνναβη. Η φαρμακευτική κάνναβη που παράγεται στην Ελλάδα είτε εξάγεται, είτε πωλείται στην κρατική υπηρεσία κάνναβης. Στις αρχές του 2021, το ελληνικό κοινοβούλιο φήφισε νέο νόμο που επιτρέπει την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης(cannabis) για εξαγωγή και παρακάμπτει τους νόμους για την παραγωγή κάνναβης για κατανάλωση εντός της χώρας. Από τις αρχές του 2022, οι άδειες για την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης γίνεται να τροποποιηθούν, και κάθε εταιρεία μπορεί να τις προσαρμόζει στις ανάγκες της.

Μέχρι σήμερα (Δεκέμβριος 2022), οι επιχειρήσεις της Ευρώπης που έχουν βγει στην αγορά της ΕΕ με τα προϊόντα τους είναι ελάχιστες. Η ΕΕ αναγκαστικά κάνει εισαγωγές, και μάλιστα από τον Καναδά. Σήμερα, υπάρχει σημαντικό περιθώριο για νέες εταιρείες παραγωγής και εξαγωγών. Ο δρόμος είναι ανοικτός για την εγχώρια παραγωγή. Η Ελλάδα με το καλό κλίμα και την εύφορη γη, μπορεί να παράγει φαρμακευτική κάνναβη υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος.

Η φαρμακευτική κάνναβη πλέον είναι μια επένδυση έντασης κεφαλαίου, χαμηλού κινδύνου και υψηλών αποδόσεων.

Πως αρχίζω την Παραγωγή Φαρμακευτικής Κάνναβης;

Η εταιρεία μας, έχει χρόνια παρουσίας στην αγορά. Στηρίζουμε επιχειρήσεις και παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς. Έχουμε εμπειρία στην  φαρμακευτική κάνναβη (cannabis). Διαθέτουμε ειδικευμένο δίκτυο συνεργατών. Παρέχουμε  αδειοδότηση, επιδότηση μέσω Αναπτυξιακού Νόμου, κατασκευή της μονάδας, εξοπλισμό, υπηρεσίες γεωπόνου, εξειδικευμένους προμηθευτές αγροτικών εφοδίων, και συμβούλους ανάπτυξης πωλήσεων με εμπειρία στην φαρμακευτική κάνναβη (cannabis). Η επένδυση σας θα είναι κερδοφόρα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.

Η συνεργασία μας αρχίζει με την πρώτη συνάντηση, όπου και σας ενημερώνουμε για τις επιλογές σας. Στη συνέχεια, σε κάθε μας συνάντηση, εμείς ασχολούμαστε με τις λεπτομέρειες και εσείς με τα σημαντικά θέματα:

– Διαλέγετε ανάμεσα σε έτοιμη επιχείρηση με την άδεια της ή την ίδρυση δικής σας.

– Επιλέγετε το μέγεθος της επένδυσης βάση των εσόδων που θέλετε να έχετε

Εξασφαλίζουμε επιδότηση έως 70% μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

– Επιλέγουμε το είδος των πελατών που σας ταιριάζει, αναλόγως των τιμών και εργασιών που χρειάζονται

Στο τέλος, σας παραδίνουμε την εταιρεία μαζί με το προσωπικό που θα τη λειτουργήσει, έτοιμη με την παραγωγή της και τις πρώτες σας παραγγελίες.

Η Ευρωπαϊκή αγορά για την φαρμακευτική κάνναβη ανοίγει, και το 2024 η Ευρώπη θα έχει έλλειψη. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και κερδίστε από την άνοδο τιμών του 2024!


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.