ErgoQube

ergoqube_serverΟ ErgoQube είναι η καινοτόμα ιδανική λύση για οποιαδήποτε μικρή ή μεσαία επιχείρηση θέλει το υφιστάμενο προσωπικό να επαρκεί για τριπλάσιο όγκο εργασιών, να μειώσει τα κόστη εκτυπώσεων, fax και τηλεφωνημάτων και να διατηρεί τα δεδομένα της ασφαλή. Βασισμένος σε τεχνολογίες ανοικτού λογισμικού που χρησιμοποιούνται ήδη από πολυεθνικές επιχειρήσεις, φέρνει την αξιοπιστία στην αδιάλειπτη διαχείριση των δεδομένων της επιχείρησής σας.

Με τον ErgoQube όλα τα έγγραφα, φάκελοι, επαφές, e-mail, ραντεβού, πωλήσεις, έργα, εξαγωγές, η παρακολούθηση των εργασιών, η υποστήριξη πελατών, ακόμη και όλο το ISO 9001 της εταιρείας γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα του ErgoQube είναι ότι τα πάντα ακολουθούν το προσωπικό της εταιρείας σας όπου και αν βρίσκετε, είτε σε εκθέσεις, είτε στο εξωτερικό, είτε απλά σε ένα ραντεβού εκτός, μέσω του υπολογιστή, laptop, tablet ή κινητού, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

Τι περιλαμβάνει o ErgoQube:

ergoqpm_logo

Διαβάστε περισσότερα

ErgoQPM

Το ErgoQPM αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση για την πλήρη μετάβαση σε ηλεκτρονική διαχείριση διαδικασιών. Το ErgoQPM έχει διακριθεί στον πρώτο διαγωνισμό καινοτομίας του ΣΕΒ και της Eurobank

ergoqloud_logo

Διαβάστε περισσότερα

ErgoQloud

Το ErgoQloud φέρνει την τεχνολογία cloud computing στην εταιρία σας. Αποθηκεύστε τα αρχεία, τους φακέλους σας, τις επαφές, τις εικόνες, ημερολόγια και πολλά περισσότερα, και δείτε τα από το κινητό σας, την επιφάνεια εργασίας σας, ή ένα web browser.

ergoqube ergoqtiger-crm-logo

Διαβάστε περισσότερα

ErgoQTiger CRM

To ErgoQTiger CRM προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία και διαχείριση των πληροφοριών της εταιρείας σας, καθιστώντας επιτυχημένη κάθε σχέση με συνεργάτες και πελάτες, την μεγιστοποίηση των εσόδων και των κερδών, αλλά και στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών σας.

Ο ErgoQube είναι το εταιρικό πακέτο εφαρμογών και λειτουργικού συστήματος διακομιστή που έχει αναπτύξει η ErgoQ για να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων.

Ασφάλεια εν τη γενέσει

Βασισμένο στην φιλοσοφία του Unix και “χτισμένο” επάνω σε πυρήνα Linux, ο ErgoQube:

  • Έχει κληρονομήσει όλες τις δικλείδες ασφάλειας που διαθέτουν τα συστήματα Unix
  • Ενημερώνεται συνεχώς ώστε να ενισχύεται έναντι εξωτερικών επιθέσεων και να διασφαλίζεται η αξιοπιστία του συστήματος, αλλά και να γίνεται ταχύτερο με την κάθε αναβάθμιση

Ο ErgoQube λαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεων για 5 έτη, αρχομένης από τον Απρίλιο 2012 καθιστώντας το την πιο αξιόπιστη λύση για εταιρικό server.

ergoqube_server_managmentΕύκολη διαχείριση

Ο ErgoQube έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που η διαχείριση του γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά. Στην καρδιά του είναι το Debian, μια διανομή Linux διάσημη στους διαχειριστές διακομιστών. Πολλές από τις συνήθεις εργασίες οι οποίες είναι χρονοβόρες για τους διαχειριστές, στο ErgoQube έχουν απλοποιηθεί και αυτοματοποιηθεί.

ergoqube_server_apps

Plug ‘n’ Play

Όλες οι εφαρμογές της ErgoQ (ErgoQloud, ErgoQPM) έρχονται προρρυθμισμένες και ενσωματωμένες στον ErgoQube. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οποιονδήποτε υπολογιστή, χωρίς επιπρόσθετα κόστη πχ με βάση τον αριθμό των χρηστών. Ο διακομιστής ErgoQube συνδέεται εύκολα στο δίκτυο της επιχείρησης σας, και συνεργάζεται ομαλά με την υφιστάμενη υποδομή πληροφορικής.

Φιλοξενία Εφαρμογών

Ο ErgoQube, επίσης είναι έτοιμος:

  • Να φιλοξενήσει τις υφιστάμενες Windows εταιρικές εφαρμογές σας (ERP, CRM κ.α.), για να τα έχεται όλα σε ένα
  • Να φιλοξενήσει πρόσθετες εφαρμογές ή και υπηρεσίες βασισμένες σε Java, PHP, Perl, Python, Ruby, Apache, MySQL ή PostgreSQL
  • Να ενσωματώσει νέες εταιρικές εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινή εργασία, επικοινωνία και επαγγελματική δικτύωση