Διάκριση καινοτομίας του ErgoQube στο “Η Ελλάδα Καινοτομεί 2”

Διάκριση καινοτομίας του ErgoQube στο “Η Ελλάδα Καινοτομεί 2”
04 Απρ 2013

Η Ελλάδα Καινοτομεί 2H ErgoQ συμμετείχε στο διαγωνισμό του ΣΕΒ και της Eurobank “Η Ελλάδα Καινοτομεί 2” με τον ErgoQube, τον νέο της εταιρικό διακομιστή.

Στις 15 Μαρτίου 2013, λάβαμε από την οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού ενημέρωση ότι “ιδιαίτερα αξιόλογες προτάσεις, όπως η δικιά σας“, “αξιολογήθηκε κατά το στάδιο της γραπτής αξιολόγησης με  βαθμό που ικανοποιεί τον ελάχιστα απαιτούμενο βαθμό πρόκρισης“, με αποτέλεσμα ο ErgoQube να αποτελεί πλέον μια από τις διακριθείσες για την καινοτομία τους συμμετοχές, και να συμπεριληφθεί στο λεύκωμα του δεύτερου διαγωνισμού, με Α/Α 35 στη γενική κατάταξη και 11η θέση στην κατηγορία “Καινοτομία”.

Ο δεύτερος διαγωνισμός “Η Ελλάδα Καινοτομεί”

Στον δεύτερο Διαγωνισμό «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» υποβλήθηκαν 242 υποψηφιότητες συνολικά από μεμονωμένους ερευνητές ή ερευνητικές ομάδες που συνεργάζονται με ελληνικά πανεπιστήμια ή άλλα ιδρύματα ή ερευνητικά κέντρα, καθώς και από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παραγωγικά ή/και ερευνητικά στην Ελλάδα και ιδρύματα της ημεδαπής που δραστηριοποιούνται στο χώρο της έρευνας.

Δεύτερη διάκριση στην ErgoQ για καινοτομία

Η διάκριση του ErgoQube έρχεται να επιβραβεύσει τις συνεχείς προσπάθειες μας για βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, αλλά και να προστεθεί στην προηγούμενη διάκριση που κερδίσαμε για το ErgoQPM από τον πρώτο κιόλας διαγωνισμό “Η Ελλάδα Καινοτομεί”.

Η καινοτομία του ErgoQube μετράει στο ΕΣΠΑ

Ο ErgoQube, πέραν του ότι επιτρέπει στον καθένα μας να γίνει πιο παραγωγικός από την πρώτη ημέρα, βοηθώντας μας να βρούμε την πληροφορία που χρειαζόμαστε, όταν τη χρειαζόμαστε, οπουδήποτε και εάν βρισκόμαστε, με ελάχιστο κόπο και χρόνο, πλέον περιλαμβάνει δύο διακρίσεις καινοτομίας. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός τεκμηριωμένα αποτελεί “Τεχνολογική Καινοτομία“, αφού αφορά την “..εισαγωγή στην επιχείρηση μίας νέας ή σημαντικά βελτιωμένης διαδικασίας παραγωγής, μεθόδου παροχής και διανομής ή διαδικασίας υποστήριξης για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες “. Επίσης, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν παγκοσμίως, επάξια λογίζεται ως Διεθνής ή/και Εθνική Καινοτομία, και δίνει προβάδισμα έως και 12 μονάδων σε κάθε υποβολή στο ΕΣΠΑ που τον συμπεριλαμβάνει.

Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέραμε για δεύτερη φορά να διακριθούμε ανάμεσα σε τόσες άξιες συμμετοχές. Η διάκριση αυτή μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για το πλέον καινοτόμο, web 2.0 περιβάλλον εργασίας, και να προάγουμε κι εμείς με τον τρόπο μας την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.