100% Επιδότηση πληροφορικής για επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας

100% Επιδότηση πληροφορικής για επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας
21 Μάι 2019

100% επιδότηση πληροφορικής για επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας με το πρόγραμμα Κουπόνια Τεχνολογίας. Υποβολές από Ιούνιο 2019, για 1 μόλις μήνα – επικοινωνήστε σήμερα!

Η Δράση «Κουπόνια Τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» παρέχει 100% επιδότηση πληροφορικής, και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την βελτίωση της πρόσβασης των ΜΜΕ σε ΤΠΕ, της χρήσης και της ποιότητάς τους καθώς και την ενδυνάμωση της χρήσης ΤΠΕ από τις επιχειρήσεις της ΠΚΜ. Σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων μέσω της αγοράς καινοτόμων εφαρμογών Τ.Π.Ε. με σκοπό την ενδυνάμωση της πληροφορικής ως βασικής υποστηρικτικής τεχνολογίας, για την επίτευξη βελτιώσεων σε όρους παραγωγικότητας και προωθητικών ενεργειών από επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις.

Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν 100% επιδότηση πληροφορικής;

Στο πρόγραμμα για επιδότηση πληροφορικής μπορούν να υποβάλλουν επιχειρηματικό σχέδιο υφιστάμενες (2 πλήρεις διαχειριστικές χρήσεις) πολύ μικρές και μικρές Επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας (λιγότερο από 50 άτομα προσωπικό και λιγότερο από 10 εκ ευρώ κύκλο εργασιών ή ενεργητικό) με επιλέξιμο ΚΑΔ, εκτός γεωργικών-αλιευτικών, 1ης μεταποίησης και συγκεκριμένων κατηγοριών επιχειρήσεων χονδρικής και λιανικής.

Ποιες είναι οι επιλέξιμες δαπάνες για 100% επιδότηση πληροφορικής;

Οι επιλέξιμες δαπάνες για την επιδότηση πληροφορικής είναι:

  • Εξυπηρετητές (servers)
  • Εξοπλισμός δικτύωσης (switches, routers, access points κ.α.)
  • Υπολογιστές (Desktop, Laptop) και Περιφερειακά (projectors, scanners, printers κ.α.)
  • Άλλος εξοπλισμός (barcode, 3D printers, διαδραστικοί πίνακες κ.α.)
  • Λογισμικό (γραφείου, antivirus, ERP, CRM, WMS, εξειδικευμένα λογισμικά κ.α.)
  • Site, e-Shop και συμμετοχή σε Marketplaces
  • Υπηρεσίες Digitall Marketing
  • Υπηρεσίες μετάφρασης καθώς και καταχώρησης ή/και μετασχηματισμού δεδομένων

Ποιος είναι ο προϋπολογισμός και ημερομηνίες για την 100% επιδότηση πληροφορικής;

Η επιδότηση είναι 100%, με προϋπολογισμό από 5.000 έως 15.000 ευρώ. Οι δαπάνες είναι επιλέξιμες από την 15 Μαΐου 2019 και υποβολές γίνονται από τις 4 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου 2019. Η διάρκεια υλοποίησης είναι 3 μήνες.

Στην ErgoQ διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία, τόσο στη σύνταξη και διαχείριση επενδυτικών προτάσεων,  ενώ προσφέρουμε και διακεκριμένες, καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ακόλουθης φόρμας επικοινωνίας, για να σας στηρίξουμε στο σχεδιασμό, υλοποίηση, ολοκλήρωση και απρόσκοπτη λήψη χρηματοδότησης για τη δική σας επένδυση.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.