5 ερωτήσεις για να ξεκινήσω επιχείρηση

5 ερωτήσεις για να ξεκινήσω επιχείρηση
07 Ιαν 2015

Βρες τι επιχείρηση σου ταιριάζει, απαντώντας σε 5 μόνο ερωτήσεις! Το να ξεκινήσεις μια επιχείρηση, είναι μια πολύ σημαντική ενασχόληση, και θα είσαι ένας τυχερός άνθρωπος αν η δουλειά σου σε ευχαριστεί κιόλας. Από την άλλη, το αν θα πρέπει σήμερα να ξεκινήσω επιχείρηση είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί μόνο ξεκινώντας την, και βλέποντας αν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό. Και καθώς κάθε εγχείρημα ενέχει κινδύνους, με λίγη προ-εργασία μπορούμε εύκολα να αποφύγουμε τους περισσότερους.

Για το είδος της επιχείρησης, μπορείς να μας ρωτήσεις την κατάλληλη νομική μορφή ή να συμβουλευτούμε την Γενική Γραμματεία Εμπορίου για λεπτομέρειες. Για το αντικείμενο, μπορούμε να να το συζητήσουμε μαζί ή να αναζητήσουμε στις οικονομικές εφημερίδες τον κατάλληλο τομέα. Το ίδιο και για την χρηματοδότηση, την εσωτερική οργάνωση και πολλά άλλα. Στην ErgoQ θέλουμε ο κάθε πελάτης μας να είναι επιτυχημένος, και να μας προτιμά ξανά και ξανά.

Το να ξεκινήσω επιχείρηση δεν είναι μόνο για να βγάζουμε λεφτά. Είναι κάτι που το κάνουμε πολλές ώρες κάθε ημέρα, και η επανάληψη, αντίθετα με ότι λένε για τη μάθηση, είναι επίσης και πολύ κουραστική. Απαντώντας στις 5 ερωτήσεις του quiz “5 ερωτήσεις για να ξεκινήσω επιχείρηση”, μπορούμε να καταλάβουμε τουλάχιστον που έχουμε κλίση, ώστε η καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης που θα ανοίξουμε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο κουραστική και περισσότερο ευχάριστη για εμάς.

Πως να ξεκινήσω επιχείρηση

Κάθε νέο ξεκίνημα θέλει κόπο και χρόνο, ωστόσο ακόμη και τα μεγαλύτερα ταξίδια ξεκινούν με ένα μικρό βήμα. Για να μεταβείτε στον οδηγό κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί, ενώ αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες ή ενδιαφέρεστε να θέσουμε το πλάνο σε εφαρμογή, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στο τέρμα της σελίδας του οδηγού και πατήστε “υποβολή”.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

 


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.