5ο Βαλκανικό Venture Capital Forum στις 15 – 16 Μαΐου 2014

5ο Βαλκανικό Venture Capital Forum στις 15 – 16 Μαΐου 2014
27 Μαρ 2014

cropped-logo-BkVF-B_H-mediumΣυνεχίζοντας μια σειρά επιτυχημένες διοργανώσεις, το Balkan Venture capital Forum, η πιο σημαντική εκδήλωση για  καινοτόμες επιχειρήσεις στην περιοχή των Βαλκανίων, ενθαρρύνει τις ελληνικές νεοσύστατες και καινοτόμες ΜΜΕ να συμμετάσχουν στο πέμπτο Βαλκανικό Φόρουμ Venture  Capital στη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, στις 15 με 16 Μαΐου 2014. Στην εκδήλωση θα δοθεί η ευκαιρία σε επιχειρήσεις με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες να συναντήσουν επενδυτές, από την Ευρώπη και όχι μόνο.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Jahorina, κοντά στο Σεράγεβο .

To Balkan Venture capital Forum

 To Venture capital Forum των Βαλκανίων ( BkVF ) θα έχει πάνελ και ομιλίες, και προσφέρει δικτύωση και διαγωνισμό startup. Στον διαγωνισμό 40 επιλεγμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν την επιχείρηση τους μπροστά σε ομιλητές, κριτές, επενδυτές και εμπειρογνώμονες και θα ανταγωνιστούν  για το ενδιαφέρον των επενδυτών, καθώς και έπαθλα. Επίσης, το ερευνητικό κέντρο SEERC θα καλύψει τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και συμμετοχής των επιλεγμένων νεοσύστατων επιχειρήσεων από την Ελλάδα και στις 14 Μαΐου 2014 θα διεξάγει, για τις επιλεγμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις, συνεδρία coaching μισής ημέρας.

Η ErgoQ, διαθέτωντας ήδη την εμπειρία μιας επιτυχημένης συμμετοχής στο BkVF, αναλαμβάνει να σας υποστηρίξει επαγγελματικά στην ανάπτυξη του pitch για το startup σας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό είναι μέχρι την 31η Μαρτίου του 2014.

Η εταιρεία μας διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στην υποστήριξη νέων επιχειρήσεων, ενώ προσφέρει και διακεκριμένες, καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στηρίξουμε στην υποβολή της αίτησης για το BkVF στη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, καθώς και στην ανάπτυξη και παρουσίαση του επιχειρηματικού σας σχεδίου για να χρηματοδοτήσετε τη δική σας επιχείρηση.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.