Ανοικτό για υποβολές το ΤΕΠΙΧ – Επιχειρηματική Επανεκκίνηση

17 Μάι 2013

ΕΤΕΑΝ ΤΕΠΙΧΤο πρόγραμμα ΤΕΠΙΧ μειώνει το επιτόκιο τραπεζικών δανείων για επιχειρήσεις κατά 50%. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κεφάλαιο κίνησης ή επενδύσεις, είτε ξεχωριστά, είτε σε συνδυασμό με επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού.Το ΤΕΠΙΧ συνχρηματοδοτεί επιχειρηματικά δάνεια κατά 50%, και δεδομένου ότι τα κεφάλαια του Ταμείου Επιχειρηματικότητας εισφέρονται άτοκα, το επιτόκιο του δανείου περιορίζεται στο 50% του τυπικού επιτοκίου δανεισμού της επιχείρησης.

Τα δάνεια αφορούν:

Α) Κεφάλαιο Κίνησης, από €10.000 έως €300.000 με αποπληρωμή έως 48 μήνες.

Β) Επενδύσεις, από €10.000 έως €800.000, με αποπληρωμή από 5 έως 12 έτη και περίοδο χάριτος από 6 μήνες έως 2 έτη

Η διαδικασία υποβολής περιλαμβάνει:

  1. Ανάπτυξη φακέλου με στοιχεία αξιολόγησης της επένδυσης
  2. Αξιολόγηση της φερεγγυότητας του επενδυτή από την Τράπεζα
  3. Αποτίμηση της επένδυσης από την Τράπεζα
  4. Διαμόρφωση των όρων του δανείου (ποσοστό χρηματοδότησης, επιτόκιο, αριθμός δόσεων κ.α.) σε συνεργασία με την Τράπεζα

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη του φακέλου δανειοδότησης, έτσι ώστε η πρόταση σας να πλαισιώνεται από κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην θετική της έκβαση, αλλά και στην υποστήριξη νέων επιχειρήσεων για χρηματοδότηση, ενώ προσφέρει και διακεκριμένες, καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις που μπορούν να πλαισιώσουν την επένδυση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για να σας στηρίξουμε στο δικό σας επενδυτικό σχέδιο.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.