Απαραίτητη η πιστοποίηση κατά ISO 9001 για συμμετοχή σε διαγωνισμούς για φωτοβολταϊκά

21 Δεκ 2011

Η καθαρή ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα είναι ένας από τους λίγους κλάδους της οικονομίας που γνωρίζει μια εκρηκτική ανάπτυξη. Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια ωρίμανσης αρχίζουν και κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πλέον ότι όλο και περισσότεροι οργανισμοί ζητούν από εταιρείες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων να είναι πιστοποιημένοι για την ποιότητα των εργασιών τους κατά ISO 9001:2008 , ως απαραίτητο δικαιολογητικό για να μπορούν να καταθέσουν προσφορά για το έργο.

Ενδεικτικά:

 Ο Δήμος Νεαπόλεως – Συκεών με την προκύρηξη του ζητεί πιστοποιήση για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με τίτλο “Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 21 Φ/Β διασυνδεδεμένων συστημάτων σε κτίρια και εγκαταστάσεις του Δήμου Νεάπολης – Συκεών”, με προϋπολογισμό άνω του ενός εκκατομυρίου ευρώ.

Η ΤΡΑΜ ΑΕ ζητεί πιστοποίηση για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με τίτλο “Προμήθεια, εγκατάσταση, χρηματοδότηση και θέση σε λειτουργία φωτοβολταϊκού σταθμού μεγίστης ονομαστικής ισχύος 300 kWp στο αμαξοστάσιο της ΤΡΑΜ Α.Ε.“, με προϋπολογισμό 850.000 ευρώ.

Η ErgoQ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει στο χώρο τόσο για πιστοποίηση όσο και για αποτελεσματική καθημερινή διαχείριση, έχει αναπτύξει ειδική, προσαρμοσμένη στις συνθήκες της αγοράς, έκδοση του λογισμικού QPM για εταιρείες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, που ενσωματώνει και τις απαιτήσεις του προτύπου EN 62446, με:

  • Διαχείριση Πελατών
  • Διαχείριση Προσφορών
  • Διαχείριση Εγκαταστάσεων και Έργων
  • Παρακολούθηση καλής λειτουργίας εγκαταστάσεων
  • Κοινό ημερολόγιο χρηστών
  • Υπενθυμίσεις στα e-mail

Η ErgoQ, με τη χρήση του QPM εγγυάται την έγκαιρη προετοιμασία με τον ελάχιστο δυνατό φόρτο εργασίας από μέρους σας για τη λήψη του πιστοποιητικού, ενώ η σταθερή συνεργασία μας με διεθνούς κύρους και αναγνώρισης φορείς Πιστοποίησης, εγγυώνται την αξία του πιστοποιητικού σας. Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διστάσεται να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.