Εκδήλωση για νομικά θέματα επιχειρηματικότητας στο ανοικτό λογισμικό

Εκδήλωση για νομικά θέματα επιχειρηματικότητας στο ανοικτό λογισμικό
23 Ιαν 2013

ανοικτό λογισμικόΤην Παρασκευή 25/1/2013 και ώρα 17.00 το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση για το ανοικτό λογισμικό, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ, Αμφιθέατρο Ι με θέμα “Ανοικτός Κώδικας, Νομικά Θέματα & Επιχειρηματικότητα” .

Εκδήλωση για νομικά θέματα τεχνολογικών startup με ανοικτό λογισμικό

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο να διερευνήσει νομικά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τεχνολογικά startups και δημιουργοί που χρησιμοποιούν ανοικτό λογισμικό, δηλαδή τον Ανοικτό Κώδικα και / ή τα Ανοικτά Δεδομένα ως πρώτη ύλη στην επαγγελματική τους πορεία, κινδύνους και πιθανές λύσεις σε αυτά.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση του ακροατηρίου για το νομικό πλαίσιο που διέπει την σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού ανοιχτού κώδικα ή την σχεδίαση και ανάπτυξη λογισμικού με επαναχρησιμοποίηση ανοικτού κώδικα.

Η ημερίδα αυτή, αφορά φοιτητές και απόφοιτους του τμήματος Πληροφορικής και συναφών τμημάτων που δραστηριοποιούνται ήδη ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού. Επίσης αφορά και ελεύθερους επαγγελματίες, νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους προαναφερθέντες τομείς.
Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Απόστολος Κριτικός, Υπ. Διδάκτορας Τμ. Πληροφορικής, ΑΠΘ

Ομιλητές:
Μανώλης Τάβλας, Νομικός
Χριστίνα Τσάκωνα, Νομικός
Andrew Dimitriou, Νομικός

Χάρτης: http://goo.gl/maps/aQFaw

Περισσότερες πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα με ανοικτό λογισμικό :


ErgoQ

Comments

  1. Θα υπάρχει live-streaming;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.