Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και το ΕΤΕΑΝ: Εμφάνιση στο 9@Εγνατία

Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και το ΕΤΕΑΝ: Εμφάνιση στο 9@Εγνατία
23 Απρ 2013

Διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ και το ΕΤΕΑΝ

Ενημέρωση για επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις μέσω ΕΣΠΑ και το ΕΤΕΑΝ από τον κ. Στέφανο Κουζώφ, εκ μέρους της ErgoQ, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Εγνατία TV. Η ενημέρωση αφορά υφιστάμενα και αναμενόμενα προγράμματα από το ΕΣΠΑ και το ΕΤΕΑΝ, τι θα πρέπει να ξέρουμε για να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει, καθώς και από που μπορούμε να βρούμε υποστήριξη και ενημέρωση.

ΕΣΠΑ ΕΤΕΑΝ ΤΕΠΙΧΕιδικότερα, το Ταμείο Χαρτοφυλακίου (Κεφαλαίου) με την επωνυμία «Ταμείο Επιχειρηματικότητας» (Τ.Επιχ.) συστάθηκε για να διευκολύνει την πρόσβαση των ελληνικών επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την υλοποίηση επενδύσεων και την κάλυψη αναγκών ρευστότητας, την ίδρυση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ιδίως των ΜΜΕ, την εξωστρέφεια αυτών, καθώς και τη δημιουργία νέων ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Στο βίντεο μπορούμε να ενημερωθούμε για το πως λειτουργούν τα προγράμματα αυτά.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.