Άνοιξε για υποβολές η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων

Άνοιξε για υποβολές η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων
17 Δεκ 2013

μεταποίηση αγροτικώνΥπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2013 από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η τρίτη πρόσκληση του Μέτρου 123Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 , για την πρώτη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων. Προτάσεις κατατίθενται από τις 30 Δεκεμβρίου 2013.

Η πρόσκληση για τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων

Η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων είναι κάθε πράξη επί γεωργικού προϊόντος από την οποία προκύπτει ένα επίσης γεωργικό προϊόν, με εξαίρεση τις εργασίες εντός της γεωργικής εκμετάλλευσης που είναι απαραίτητες για την προετοιμασία ενός προϊόντος ζωικής ή φυτικής προέλευσης για την πρώτη του πώληση.
Η πρόσκληση αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην πρώτη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων όπως: τυροκομεία, οινοποιεία, σφαγεία, τυποποίηση κρέατος, ζωοτροφές, διαλογή και τυποποίηση φρούτων και λαχανικών, τυποποίηση βρώσιμης ελιάς και ελαιολάδου, τυποποίηση αρωματικών φυτών, κ.α.. Το πρόγραμμα επιδοτεί κτιριακά, εξοπλισμό, υπολογιστές, συστήματα διαχείρισης κ.α.

Το ελάχιστο ύψος της επένδυσης είναι 100.000€ και το ποσοστό επιδότησης κυμαίνεται από 25-65% ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και τον τόπο υλοποίησης της επένδυσης. Η αξιολόγησή τους θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, μέχρι την κάλυψη του προϋπολογισμού που ανέρχεται σε 100.000.000€.

Η ErgoQ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη σύνταξη και διαχείριση επενδυτικών προτάσεων, ενώ προσφέρει και διακεκριμένες, καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για να σας στηρίξουμε στο σχεδιασμό, υλοποίηση και απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε για παρόμοια θέματα; Κάντε Like τη

ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.