Ευνοϊκότερα δάνεια για φωτοβολταϊκά σε πελάτες εταιρειών πιστοποιημένων κατά ISO 9001

28 Δεκ 2011

Η καθαρή ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα είναι ένας από τους λίγους κλάδους της οικονομίας που γνωρίζει μια εκρηκτική ανάπτυξη. Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια ωρίμανσης αρχίζουν και κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ειδικά για την χρηματοδότηση των εγκαταστάσεων.

Ενδεικτικά, τραπεζικοί οργανισμοί λαμβάνουν θετικά υπ’ όψιν κατά την αξιολόγηση αιτήσεων δανείου την πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 της εταιρείας που θα αναλάβει την εγκατάσταση του Φ/Β συστήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ευνοϊκότερους όρους δανεισμού για τον πελάτη, καλύτερο επιτόκιο, και κατ’ επέκταση ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην τελική τιμή.

Από την άλλη, η ErgoQ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει στο χώρο τόσο για πιστοποίηση όσο και για αποτελεσματική καθημερινή διαχείριση, έχει αναπτύξει ειδική, προσαρμοσμένη στις συνθήκες της αγοράς, έκδοση του λογισμικού QPM για εταιρείες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, που ενσωματώνει και τις απαιτήσεις του προτύπου EN 62446, με:

  • Διαχείριση Πελατών
  • Διαχείριση Προσφορών
  • Διαχείριση Εγκαταστάσεων και Έργων
  • Παρακολούθηση καλής λειτουργίας εγκαταστάσεων
  • Κοινό ημερολόγιο χρηστών
  • Υπενθυμίσεις στα e-mail

Το τελικό αποτέλεσμα είναι η ταχύτερη διαχείριση υποθέσεων πελατών, λιγότερα προβλήματα συντήρησης και καλύτεροι όροι δανείου.

Η ErgoQ, με τη χρήση του QPM εγγυάται την έγκαιρη προετοιμασία με τον ελάχιστο δυνατό φόρτο εργασίας από μέρους σας για τη λήψη του πιστοποιητικού, ενώ η σταθερή συνεργασία μας με διεθνούς κύρους και αναγνώρισης φορείς Πιστοποίησης, εγγυώνται την αξία του πιστοποιητικού σας. Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.