Το Openfund δίνει από 50.000 ευρώ σε νέα επιχειρηματικά σχέδια

Το Openfund δίνει από 50.000 ευρώ σε νέα επιχειρηματικά σχέδια
08 Οκτ 2013

OpenfundΤο Openfund, το Ελληνικό Venture Capital που πέτυχε τη συμμετοχή του European Investment Fund και άλλων 11 ιδιωτών επενδυτών μέσω του προγράμματος Jeremie (Jeremie Openfund II), έχει δημοσιεύσει πρόσκληση υποβολής νέων επιχειρηματικών ιδεών. Οι προτάσεις επιχειρηματικών ιδεών που θα κατατεθούν, θα αξιολογηθούν εντός ενός μηνός και οι επιτυχόντες θα λάβουν χρηματοδότηση 50.000 ευρώ για να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε νέα επιχείρηση.

Επιλέξιμες για το Openfund επιχειρήσεις

Οι επιλέξιμες επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν έδρα την Ελλάδα, να απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά και να διαθέτουν ένα καινοτόμο προϊόν, υπηρεσία ή επιχειρηματικό μοντέλο. Το Openfund θα αξιολογήσει θετικά την ιδρυτική ομάδα της εταιρείας, ενώ θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στην δυνατότητα της ομάδας να μετατρέψει την ιδέα της σε πραγματικό τεχνολογικό προϊόν μέσα σε διάστημα έξι μηνών. Η προθεσμία για την υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2013.

Από την άλλη, το Openfund είναι συνεχώς ανοικτό για υποδοχή προτάσεων από υφιστάμενες  εταιρείες που είναι σε φάση ανάπτυξης, έχουν αποδεδειγμένα έσοδα και διαφαίνονται πρώιμες ενδείξεις θετικού συνδυασμού προϊόντος και αγοράς. Η εταιρεία θα πρέπει να καταθέσει ένα στιβαρό business plan, και σε αντάλλαγμα θα λάβει χρηματοδότηση 200 έως 500 χιλ ευρώ ώστε να επιτύχει ικανούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Η ErgoQ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη σύνταξη και διαχείριση επιχειρηματικών σχεδίων για χρηματοδότηση μέσω Venture Capital, καθώς και στη συνχρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στην υποστήριξη νέων επιχειρήσεων, ενώ προσφέρει και διακεκριμένες, καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στηρίξουμε στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού σας σχεδίου για να χρηματοδοτήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Θέλετε να ενημερώνεστε για παρόμοια θέματα; Κάντε Like τη

ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.