Παρουσίαση στα πλαίσια της Software Freedom Day

Παρουσίαση στα πλαίσια της Software Freedom Day
11 Σεπ 2012

H ErgoQ θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα του  Ελεύθερου Λογισμικού για επιχειρήσεις στην πόλη της Φλώρινας, στα πλαίσια του ετήσιου παγκόσμιου εορτασμού της Software Freedom Day (SFD – Ημέρα Ελευθερίας του Λογισμικού), το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012.

Η Software Freedom Day (SFD) είναι ένας παγκόσμιος ετήσιος εορτασμός του Ελεύθερου Λογισμικού στις 15 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, και παράλληλα μια προσπάθεια επιμόρφωσης του κοινού με στόχο την αύξηση της επίγνωσης του κοινού για το Ελεύθερο Λογισμικό και τα προτερήματα του, καθώς και την ενθάρυνση της χρήσης του.

Το Ελεύθερο Λογισμικό ή Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα (ΕΛΛΑΚ) είναι μία φιλοσοφία που προωθεί την ελεύθερη αναδιανομή και πρόσβαση στις λεπτομέρειες σχεδιασμού και υλοποίησης του λογισμικού. Σύμφωνα με έρευνες, το λογισμικό ΕΛΛΑΚ είναι το πλέον καινοτόμο λογισμικό.

Η ErgoQ στα πλαίσια της διοργάνωσης, θα παρουσιάσει την άποψη της για την καθημερινή εργασία στη σύγχρονη επιχείρηση, που επικεντρώνεται περισσότερο στη διευκόλυνση της συνεργασίας και λιγότερο στην παραγωγή εκτυπώσεων. Η οικονομική κρίση επιβάλλει σε όλους μας να προσπαθούμε να πετύχουμε περισσότερα με λιγότερα, και να εργαζόμαστε σκληρά. Αλλά είναι και ευκαιρία για να καταργήσουμε την γραφειοκρατία.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στo Πρότυπο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, από τις 5:00 έως τις 8:00μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.