Πως ανοίγω επιχείρηση, με 500 ευρώ

Πως ανοίγω επιχείρηση, με 500 ευρώ
03 Ιούν 2013

Ανοίγω επιχείρησηΤα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα χαμηλότοκα τραπεζικά δάνεια από το ΕΤΕΑΝ πλέον προσφέρουν ευκαιρίες χρηματοδότησης για κάθε νέα επιχείρηση. Η ErgoQ αναλαμβάνει να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του έργου σας, από  την ιδέα μέχρι και την έναρξη εργασιών.

Η υποστήριξη περιλαμβάνει καθοδήγηση για την επιλογή χώρου και εξοπλισμού, εσωτερική οργάνωση και προώθηση πωλήσεων, καθώς και χρηματοοικονομική, επιχειρηματική και λογιστική υποστήριξη για τα πρώτα έτη λειτουργίας του StartUp σας.

Πως ανοίγω επιχείρηση

Για να ανοίξουμε μια επιχείρηση, πρέπει να έχουμε μια πάρα πολύ καλή ιδέα για το τι θα προσφέρουμε, σε ποιους απευθυνόμαστε, πως θα το προσφέρουμε και τι θα κοστίζει. Αυτό θα είναι και το περιεχόμενο της αρχικής μας συνάντησης.

Κατά τη δεύτερη συνάντηση μας, θα ασχοληθούμε με τον χώρο και τον εξοπλισμό. Θα εξετάσουμε προτερήματα και μειονεκτήματα εναλλακτικών επιλογών, και θα επιλέξουμε μαζί τα πλέον ικανοποιητικά.

Η τρίτη συνάντηση θα αφορά την τυποποίηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, και θα προτείνουμε σύγχρονες, καινοτόμες και οικονομικές μεθόδους προώθησης, εργασίας, υποστήριξης πελατών, επιλογής προμηθευτών ή/και άλλων θεμάτων που θα έχουν προκύψει.

Τέλος, η επόμενη συνάντηση μας θα αφορά τη χρηματοδότηση της επιχείρησης σας, από το ΕΤΕΑΝ και το ΤΕΠΙΧ, και θα λάβει χώρα στην Τράπεζα που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου. Θα καταθέσουμε μαζί την αίτηση, και θα φροντίσουμε για ό,τι άλλο χρειαστεί για την θετική αξιολόγηση της.

Υποστήριξη έναρξης και λειτουργίας

Στη συνέχεια, μπορούμε να σας στηρίξουμε και στην διαδικασία έναρξης (εφορία, επιμελητήρια κλπ), ενώ μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και στα καθημερινά της επιχείρησης σας για το πρώτο διάστημα λειτουργίας, με επιχειρηματική και χρηματοοικονομική παρακολούθηση. Παράλληλα, θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις σε θέματα χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ ή/και ιδιωτικούς φορείς (venture capital), ώστε να κάνετε την δουλειά σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η ErgoQ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη νέων επιχειρήσεων για χρηματοδότηση, ενώ προσφέρει και διακεκριμένες, καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις, όπως ο ErgoQube. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για να σας στηρίξουμε στο σχεδιασμό, χρηματοδότηση και καθημερινή λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.

Θέλετε να ενημερώνεστε για παρόμοια θέματα; Κάντε Like τη

ErgoQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.