Η ErgoQ συμμετέχει στο διαγωνισμό “Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας”

Η ErgoQ συμμετέχει στο διαγωνισμό “Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας”
07 Μαρ 2014

Βραβείο Επιχειρηματικότητας Η ErgoQ κατέθεσε την υποψηφιότητα της για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας. Η χρηματοδότηση, εάν κερδίσει η ErgoQ, θα διατεθεί αποκλειστικά για μετατροπή των Ελληνικών επιχειρήσεων σε e-business, με τον καινοτόμο ErgoQube. Kάθε επιχειρηματίας ή εργαζόμενος πλέον θα έχει πρόσβαση σε κάθε υπηρεσία ή πληροφορία της εταιρείας που χρειάζεται, από όποια συσκευή το επιθυμεί (tablet, laptop, smartphone ακόμα και chromebook), όποτε και όταν τη χρειαστεί, ενώ μια ομάδα επιχειρηματικών συμβούλων με εμπειρία από εξαγωγές μέχρι πληροφορική θα είναι διαθέσιμη συνεχώς on-line, για να συμβάλλει με τις γνώσεις της στην επιτυχία της εταιρείας.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας έχει στόχο να στηρίξει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες. Η ομάδα του Βραβείου πιστεύει τόσο ότι η επιχειρηματικότητα είναι η ψυχή της οικονομικής ανάπτυξης, όσο και στις δυνατότητες και ποιότητα του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού. Ο σκοπός του Βραβείου Επιχειρηματικότητας είναι να παροτρύνει την συμμετοχή και να εμπνεύσει την ελπίδα τόσο σε έμπειρους επιχειρηματίες, όσο και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν υποστήριξη στο πρώτο επιχειρηματικό τους εγχείρημα. Η ErgoQ με τη συμμετοχή της, θέλει να καταστήσει διαθέσιμη  επαγγελματική επιχειρηματική υποστήριξη σε κάθε νέο επιχειρηματία πανελλαδικά, και να τους στηρίξει στα πρώτα τους βήματα. Στη συνέχεια, όταν η εταιρεία μεγαλώνει, θα την στηρίξει στην αναζήτηση κεφαλαίων και επόμενου επιπέδου υποστήριξη, ακόμη και με συμμετοχή σε διαγωνισμούς όπως αυτός.

Το μέσον για την παροχή αυτών των υπηρεσιών, είναι ο ErgoQube. To λογισμικό του ErgoQube χρησιμοποιείται εδώ και πολλά έτη από πανεπιστήμια έως πολυεθνικές εταιρείες και δεν έχει κανένα περιορισμό στον αριθμό χρηστών ή ErgoQubeπρόσθετων που θα εγκατασταθούν. Ο ErgoQube και οι εφαρμογές του έχουν αποσπάσει ήδη δύο φορές διακρίσεις καινοτομίας από τον διαγωνισμό του ΣΕΒ και της Eurobank “Η Ελλάδα καινοτομεί”.

Στην ErgoQ  πιστεύουμε ότι με την καθημερινή χρήση του ErgoQube, οι νέες Ελληνικές επιχειρήσεις θα αποκτήσουν τα νέα πρότυπα που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τη σημερινή οικονομική και κοινωνική κρίση. Αυτό γιατί με τον ErgoQube θέτουμε τα θεμέλια για μια νέα Ελληνική οικονομία που βασίζεται στη γνώση, τη μάθηση και την ανοικτή συνεργασία.

Μπορείτε να στηρίξετε την υποβολή μας κάνοντας τώρα Like στη σελίδα μας στο Facebook, και εμείς στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε πως μπορείτε με μερικά κλικ να στηρίξετε ή να συμμετάσχετε και εσείς στην προσπάθεια μας για την στήριξη της νέας Ελληνικής επιχειρηματικότητας.


Στέφανος Κουζώφ

Είναι Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει πολυετή εμπειρία στην χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τον σχεδιασμό παραγωγικών διαδικασιών, τα Συστήματα Διαχείρισης και εταιρικές εφαρμογές (ERP, CRM, DMS, ECM) και τη διαχείριση έργων. Στην ErgoQ διαχειρίζεται τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τις επαφές και στρατηγικές συνεργασίες καθώς και τον σχεδιασμό των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες της εταιρίας. Παράλληλα επιβλέπει την εξυπηρέτηση πελατών, και την παροχή συμβουλευτικής στήριξης σε επιχειρηματικά και διοικητικά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.